Over ons

Wij zijn Bouwbedrijf Fokko Reitsma

Wij zijn Fokko Reitsma, Klaas Rozema en Henk Hoekstra. Samen vormen we de eigenaren van het bouwbedrijf met de naam van eerstgenoemde. Als bouwbedrijf bestaan we uit een team van twaalf professionals met een passie voor bouwen.

Vakmanschap

Door de jaren hebben we ons steeds verder bekwaamd in goed vakmanschap. Zo ontstonden mooie projecten, goede relaties en een stabiel bedrijf. Nieuwbouw, renovatie, verbouw, maar zeker ook prefab bouwen is ons op het lijf geschreven. Bouwbedrijf Fokko Reitsma helpt je graag jouw specifieke project te realiseren.

Efficiënt bouwen

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, wij leveren graag vakwerk. Sinds 2019 zijn we gevestigd aan de Scholtenslaan in Drachten. In dit nieuwe pand hebben we alles in huis om elk bouwproject tot een succes te maken. Onze kracht ligt met name in het prefab bouwen van een groot scala aan projecten. Door deze efficiënte manier van bouwen, hoeven we steeds minder op de locatie zelf te bouwen. Bouwprojecten realiseren we in een constante atmosfeer, in onze bedrijfshal. Zo werken we doeltreffend, duurzaam en punctueel. En zo leveren wij jou de kwaliteit die je zoekt.

Welkom bij Bouwbedrijf Fokko Reitsma

Charlotte de Winter

Partner

Piet van Zomer

Partner

Gerrit van herfst

Partner

Mooie beelden zeggen meer dan duizend woorden

Kunnen we ook voor jou aan de slag? Wij staan graag voor je klaar! Bekijk hier onze projecten.

Maak kennis met Fokko Reitsma

Als bouwbedrijf bestaan we uit een team van twaalf professionals met een passie voor bouwen. Een bouwbedrijf waar zekerheid, betrouwbaarheid en vakmanschap centraal staan. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van de bouw, weten we dat dit de kwaliteiten zijn die ertoe doen.