Nieuwbouw

Precies zoals jij het wilt

Heb jij nieuwbouwplannen? Dan heb je vast veel vragen. Vragen over bijvoorbeeld ontwerp, materialen, installaties en kosten. Maar misschien ook over regelgeving, vergunningen, verduurzaming en bouwtijd. Wij helpen je vanaf de eerste schets. Wij luisteren, adviseren en denken actief mee. Zo komen we tot de beste aanpak voor jouw specifieke opdracht.

Advies, steun en meer

Ieder project is uniek en elke opdracht brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Tijdens een persoonlijke afspraak kunnen we jouw specifieke nieuwbouwopdracht bespreken. Wij helpen je op weg, vanaf het eerste idee tot aan de oplevering.

Meer info?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij nodigen je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor. Je kunt bellen voor een vrijblijvende afspraak.

Maak kennis met Bouwbedrijf Fokko Reitsma

Als bouwbedrijf bestaan we uit een team van twaalf professionals met een passie voor bouwen. Een bouwbedrijf waar zekerheid, betrouwbaarheid en vakmanschap centraal staan. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van de bouw, weten we dat dit de kwaliteiten zijn die ertoe doen.

Meer weten over Nieuwbouw ?

Wij houden van bouwen en verbouwen. Vakkundig pakken wij een breed scala aan opdrachten aan. Heb je een specifieke bouwopgave of opdracht? Leg hem aan ons voor. Tijdens een persoonlijke afspraak kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn.