Verbouw

Jouw idee wordt werkelijkheid

Denk je aan verbouwen? Dan heb je daarbij vast al bepaalde gedachten hoe dat eruit moet komen te zien. Vertel ons wat jij voor ogen hebt en wij adviseren je over de mogelijkheden. Wij denken mee en bedenken praktische oplossingen.

Oog voor detail

Al jaren zijn wij bouwers van nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Met vakkennis, professionaliteit en oog voor detail brengen wij diverse verbouwprojecten telkens weer tot een goed einde. Altijd in overleg met jou als opdrachtgever, altijd nabij voor uitleg en advies.

Meer info?

Bouwbedrijf Fokko Reitsma helpt je graag als het om verbouwen gaat. Je kunt bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wie weet tot ziens bij ons op kantoor.

Maak kennis met Bouwbedrijf Fokko Reitsma

Als bouwbedrijf bestaan we uit een team van twaalf professionals met een passie voor bouwen. Een bouwbedrijf waar zekerheid, betrouwbaarheid en vakmanschap centraal staan. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van de bouw, weten we dat dit de kwaliteiten zijn die ertoe doen.

Meer weten over Verbouw ?

Wij houden van bouwen en verbouwen. Vakkundig pakken wij een breed scala aan opdrachten aan. Heb je een specifieke bouwopgave of opdracht? Leg hem aan ons voor. Tijdens een persoonlijke afspraak kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn.